Είπαν για εμάς

 • Hi Agathi,
  Thank you again for the the following up on my order . This is great news. 
  It was a pleasure doing business with you. I'll make sure to use you again.
  Regards,
  Evis

  Evis
 • Ελαβα τα παιχνίδια σας ευχαριστώ πολύ.
  Πολύ προσεγμένη δουλειά.
  Σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλές δουλειές.
  Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

  Κατερίνα Κ.
 • Αγαπητό patini.gr,
  είχα πραγματοποιήσει μια παραγγελία πριν μία βδομάδα περίπου και θα ήθελα να σας πω πόσο πολύ μου άρεσε η συσκευασία και το βιβλιαράκι με τις συμβουλές για τους γονείς! Ήταν όλα πολύ ωραία και προσεγμένα με γρήγορη και φθηνή παράδοση.
  Ευχαριστώ πολύ!

  Αναστασία
 • Καλησπέρα,
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση. Eίναι μακράν η καλύτερη εμπειρία μου με αγορές στο internet. Σας ευχαριστώ,

  Βαγγέλης Η.
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας. Η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική. Είμαι πολύ ευχαριστημένα απο τα προϊόντα, τα οποία έφτασαν σε χρόνο μηδέν και συσκευασμένα τέλεια.
  Περισσότερο απ'όλα σας ευχαριστώ για την ευχάριστη διάθεση που είχατε σε όλες τις συνομιλίες μας. Θα τα ξαναπούμε.

  Λένα Μ.
 • Τα δώρα παρελείφθησαν στην ώρα τους με τον καλύτερο τρόπο...
  Σας υπέρ ευχαριστώ για την άμεση και άψογη εξυπηραίτηση.
  Με εκτίμηση,

  Κατερίνα Σ. Πάρος
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη παραγγελία μου
  που έλαβα εγκαίρως και με πολύ ωραία συσκευασία δώρου.
  Με εκτίμηση

  Μαρίνα Α.
 • Αγάθη καλημέρα,
  Μόλις μου ήρθε η παραγγελία. Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το πολύ όμορφο αμπαλαζ
  καθώς επίσης και για το Post it με την πληροφορία τι ακριβώς περιέχει το καθένα.
  Με φιλικούς χαιρετισμούς.

  Πολίνα
 • Καλησπέρα σας ,
  Μόλις παρέλαβα τη παραγγελία μου από την εταιρεία σας μέσω ACS.
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση που μου παρείχατε.
  Συνεχίστε έτσι …

  Κωνσταντίνος Μ.
 • Dear Agathi,
  Receiving your newsletter reminded me I hadn’t written to thank you for my prize car which was a big success, and the wooden puzzles I ordered.
  I love wooden toys, and your stuff is lovely and reasonably priced.
  I have passed your site on to others with enthusiastic words!
  Best Wishes

  Anita S.
 • Καλημέρα
  Εχθές συναρμολογήσαμε την κουζίνα και κατόπιν ήρθαν και τα κορίτσια μας και τότε έγινε Ο! Χαμός στο δωμάτιο.
  Η κουζίνα είναι υπέροχη,
  Ευχαριστούμε πολύ.


  Φίλιππος Π.

Το 3D Printing έγινε παιχνίδι

Ο da Vinci miniMaker είναι ιδανικός για παιδιά, αλλά και ενήλικες που έρχονατι για πρώτη φορά σε επαφή με το 3D Printing. Εκτυπώστε παιχνίδια, κατασκευές για το σχολείο και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι ή το γραφείο.
Περισσότερα

Καλοί τρόποι στο τραπέζι.

Για να βοηθήσετε τα παιδιά να μάθουν καλούς τρόπους στο περιβάλλον της οικογένειας, ξεκινήστε από το τραπέζι, είναι ένα καλό σημείο αφετηρίας.

Όταν τα παιδιά κάθονται μαζί με την οικογένεια για το καθημερινό φαγητό, έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν μία συνήθεια και να μιμηθούν τους τρόπους που παρατηρούν και που διδάσκονται. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να είναι από το απλό «ευχαριστώ» όταν παίρνουν το γεμάτο με φαγητό πιάτο τους, το πλύσιμο των χεριών πριν καθίσουν στο τραπέζι, μέχρι το να μη μιλούν με γεμάτο στόμα και να κρατούν τα μαχαιροπήρουνα σωστά. Η ώρα του γεύματος είναι μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για να συμπεριφερθείτε ως πρότυπο που θα παροτρύνει το παιδί σας να μάθει τους καλούς τρόπους. Είναι μία από τις κεντρικές στιγμές της ημέρας καθώς μπορεί το παιδάκι σας να καθίσει με τους γονείς του και να συμμετέχει στη συζήτηση.

Περισσότερα

Ενθάρρυνση για παιχνίδι με άλλα παιδιά


Η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη των νηπίων αλλά μερικές φορές χρειάζονται λίγη βοήθεια. Μάθετε εδώ πως μπορείτε να βοηθήσετε το μωρό σας να γίνει το πιο δημοφιλές παιδί στην παιδική χαρά.

Περισσότερα

Πως να κάνετε την ώρα παιχνιδιού του μωρού σας ακόμα καλύτερη.

Βιβλία, κούκλες και τουβλάκια – ω Θεέ μου! Η ώρα του παιχνιδιού είναι πιθανότατα το καλύτερο μέρος της ημέρας του μωρού σας (αλλά και της δικής σας). Εδώ θα δείτε τρεις τρόπους για να κάνετε το παιχνίδι με το μωρό σας περισσότερο διασκεδαστικό και διαδραστικό.

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα όταν είστε γονείς είναι ότι μπορείτε να παίζετε και πάλι όπως παιδιά. Το παιχνίδι με το μωρό σας είναι απίστευτα διασκεδαστικό, αλλά υπάρχει και ένας ακόμα λόγος γι΄αυτή τη διασκεδαστική δραστηριότητα. Η ώρα του παιχνιδιού διευκολύνει την ανάπτυξη των σωματικών και νοητικών δεξιοτήτων του. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας να καταλάβει τον κόσμο γύρω του καλύτερα.

Διαβάστε παρακάτω τρεις τρόπους να αναζοωγονήσετε την ώρα παιχνιδιού του μωρού σας:

Περισσότερα

Βαρέθηκα αυτά τα παιχνίδια.

Ένας υπέροχος τρόπος για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του παιδιού σας στα παιχνίδια του είναι να τα εναλλάσσετε κάθε τόσο.
Περισσότερα

Η μετάβαση απο την κούνια στο κρεβάτι.

Μήπως το παιδί σας προσπαθεί να σκαρφαλώσει στα κάγκελα της κούνιας του σε μια προσπάθεια για ελευθερία; Μήπως ανησυχείτε ότι μπορεί να το πετύχει και να αρχίσει τις βόλτες μέσα στη νύχτα;
Περισσότερα

Η δύναμη του παιχνιδιού

Τα οφέλη του παιχνιδιού στα νήπια εκτείνονται περά από τη χαρά και τη διασκέδαση: Το παιχνίδι του μικρού σας αποτελεί σημαντικό μέρος της ανάπτυξης του. Μάθετε εδώ ποια παιχνίδια πρέπει να παίζετε με το μικρό σας σε αυτή την ηλικία.
Περισσότερα

Εναθαρρύνετε το παιδί σας να συμμετέχει στην οικογενιακή ζωή.

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε στο παιδί σας πόσο σημαντικό είναι να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και να είναι υπεύθυνο.
Περισσότερα

Πως τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν μαζί.

Τα παιδιά μαθαίνουν βλέποντας το ένα το άλλο. Παρόλο που δεν είναι ακόμα πραγματικά έτοιμα να συνεργαστούν με άλλα παιδάκια, ο χρόνος που περνούν με τους συνομηλίκους τους, τους επιτρέπει να ανακαλύπτουν πολλά σημαντικά πράγματα.
Περισσότερα

Σχέση παιχνιδιού και εκπαίδευσης και γιατί είναι σημαντικό.

Πολλοί γονείς θεωρούν ότι το παιχνίδι είναι απλά ένας τρόπος με τον οποίο τα παιδιά απλά διασκεδάζουν και περνούν την ώρα τους. Πόσο συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να λέει: «Α, απλά παίζει». Δεν υπάρχει τίποτα «απλό» όμως στο παιχνίδι. Θα λέγαμε μάλιστα ότι, για την ανάπτυξη του παιδιού σας, το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό, αν όχι πιο σημαντικό, από το να μάθει να διαβάζει, να γράφει ή να κάνει αριθμητικές πράξεις!

Περισσότερα