Είπαν για εμάς

 • Hi Agathi,
  Thank you again for the the following up on my order . This is great news. 
  It was a pleasure doing business with you. I'll make sure to use you again.
  Regards,
  Evis

  Evis
 • Ελαβα τα παιχνίδια σας ευχαριστώ πολύ.
  Πολύ προσεγμένη δουλειά.
  Σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλές δουλειές.
  Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

  Κατερίνα Κ.
 • Αγαπητό patini.gr,
  είχα πραγματοποιήσει μια παραγγελία πριν μία βδομάδα περίπου και θα ήθελα να σας πω πόσο πολύ μου άρεσε η συσκευασία και το βιβλιαράκι με τις συμβουλές για τους γονείς! Ήταν όλα πολύ ωραία και προσεγμένα με γρήγορη και φθηνή παράδοση.
  Ευχαριστώ πολύ!

  Αναστασία
 • Καλησπέρα,
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση. Eίναι μακράν η καλύτερη εμπειρία μου με αγορές στο internet. Σας ευχαριστώ,

  Βαγγέλης Η.
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας. Η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική. Είμαι πολύ ευχαριστημένα απο τα προϊόντα, τα οποία έφτασαν σε χρόνο μηδέν και συσκευασμένα τέλεια.
  Περισσότερο απ'όλα σας ευχαριστώ για την ευχάριστη διάθεση που είχατε σε όλες τις συνομιλίες μας. Θα τα ξαναπούμε.

  Λένα Μ.
 • Τα δώρα παρελείφθησαν στην ώρα τους με τον καλύτερο τρόπο...
  Σας υπέρ ευχαριστώ για την άμεση και άψογη εξυπηραίτηση.
  Με εκτίμηση,

  Κατερίνα Σ. Πάρος
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη παραγγελία μου
  που έλαβα εγκαίρως και με πολύ ωραία συσκευασία δώρου.
  Με εκτίμηση

  Μαρίνα Α.
 • Αγάθη καλημέρα,
  Μόλις μου ήρθε η παραγγελία. Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το πολύ όμορφο αμπαλαζ
  καθώς επίσης και για το Post it με την πληροφορία τι ακριβώς περιέχει το καθένα.
  Με φιλικούς χαιρετισμούς.

  Πολίνα
 • Καλησπέρα σας ,
  Μόλις παρέλαβα τη παραγγελία μου από την εταιρεία σας μέσω ACS.
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση που μου παρείχατε.
  Συνεχίστε έτσι …

  Κωνσταντίνος Μ.
 • Dear Agathi,
  Receiving your newsletter reminded me I hadn’t written to thank you for my prize car which was a big success, and the wooden puzzles I ordered.
  I love wooden toys, and your stuff is lovely and reasonably priced.
  I have passed your site on to others with enthusiastic words!
  Best Wishes

  Anita S.
 • Καλημέρα
  Εχθές συναρμολογήσαμε την κουζίνα και κατόπιν ήρθαν και τα κορίτσια μας και τότε έγινε Ο! Χαμός στο δωμάτιο.
  Η κουζίνα είναι υπέροχη,
  Ευχαριστούμε πολύ.


  Φίλιππος Π.

Η δύναμη του παιχνιδιού

2015-05-27 08:24:21
Τα οφέλη του παιχνιδιού στα νήπια εκτείνονται περά από τη χαρά και τη διασκέδαση: Το παιχνίδι του μικρού σας αποτελεί σημαντικό μέρος της ανάπτυξης του. Μάθετε εδώ ποια παιχνίδια πρέπει να παίζετε με το μικρό σας σε αυτή την ηλικία.

Αν παρατηρήσετε το μικρό σας να παίζει είτε μόνο του είτε με άλλα παιδάκια, σύντομα θα καταλάβετε ότι το παιχνίδι έχει πολλές διαφορετικές μορφές. Το μωρό σας μπορεί να περάσει όλη την ημέρα χτίζοντας κάστρα με τα τουβλάκια του ή ταΐζοντας τα λούτρινα ζωάκια του, ενώ το ξαδελφάκι του να τρέχει όλη μέρα στον κήπο. Δοκιμάστε να παίξετε διαφορετικά παιχνίδια διότι έτσι βοηθάτε το μικρό σας αγγελούδι να αναπτύξει νέες δεξιότητες και παράλληλα να διασκεδάζει.

Το ενεργητικό παιχνίδι βοηθά στην ανάπτυξη του ελέγχου του σώματος και των κινήσεων του
Καθώς το μωράκι σας αποκτά περισσότερο έλεγχο του σώματος του, θα αρχίσει να καταλαβαίνει τις κινήσεις του. Το αποτέλεσμα; ένα παιδάκι που δεν σταματάει να πηδάει πάνω κάτω, να σκαρφαλώνει, να τρέχει και να κινείτε ασταμάτητα παντού. Αυτή η συνεχής κίνηση μπορεί να σας κουράζει αλλά αποτελεί σημαντικό στοιχείο της ανάπτυξης του. Το ενεργητικό παιχνίδι δεν το βοηθάει μόνο να δημιουργήσει ένα υγιές σώμα, αλλά ενισχύει και την κριτική σκέψη καθώς μαθαίνει περί μεγεθών και σχημάτων (“Μπορώ να το περάσω αυτό από αυτή την τρύπα;”) αλλά και περί κατεύθυνσης (“μπορώ να πηδάω πάνω κάτω;”).

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον για ενεργητικό παιχνίδι απομακρύνοντας αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα και δίνοντας του παιχνίδια που ενθαρρύνου την κίνηση, όπως μαξιλάρια για να πηδάει επάνω και χαρτόκουτα για να περνάει από μέσα.

Το δημιουργικό, φανταστικό παιχνίδι είναι ιδανικό για την γνωστική του ανάπτυξη
Καθώς αναπτύσσεται η φαντασία του μωρού σας , θα παρατηρήσετε ότι το παιχνίδι του γίνεται όλο και πιο δημιουργικό. Η αγαπημένη του κουβερτούλα τώρα είναι και κάπα υπερήρωα, τα τουβλάκια γίνονται φανταστικά αυτοκινητάκια και το χαρτόκουτο μεταμορφώνετε σε κάστρο. Το φανταστικό παιχνίδι δεν είναι μόνο ωραίο να το βλέπεις αλλά και βασικό για την ανάπτυξη του: Βοηθά το μωρό σας να αναπτύξει δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και να αναπτύξει τις γλωσσικές του ικανότητες.

Βοηθήστε το φανταστικό παιχνίδι του μικρού σας δίνοντας του παιχνίδια που θα το κάνουν να σκέφτεται δημιουργικά. Μεταξύ άλλων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά ρούχα, μαλακά παιχνίδια και καθημερινά αντικείμενα, όπως μια ξύλινη κουτάλα (το ραβδί της νεράιδας) ή πλαστικά κυπελάκια (μια σειρά από μικρά σπιτάκια!).

Το παιχνίδι με άλλα παιδάκια το βοηθά να μάθει σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες
Αν και το μοναχικό παιχνίδι είναι βασικό στοιχείο της ανάπτυξης του παιδιού, το παιχνίδι με συνομήλικους του ή τα αδελφάκια του είναι επίσης μεγάλης σημασίας. Το παιχνίδι με άλλα παιδιά το βοηθά να αναπτύξει τις κοινωνικές δεξιότητες που θα χρειαστεί για να τα βγάλει πέρα στον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο και τα δημοτικό. Οι δεξιότητες που αναπτύσσει περιλαμβάνουν την ικανότητα να μοιράζετε πράγματα, να επιλύει διαφορές και να συμπονά άλλους. Προσπαθήστε να καλείτε φίλους του για παιχνίδι κάθε εβδομάδα ώστε να έχει αρκετές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης με συνομήλικα του παιδάκια.

Τα ενεργητικά, τα δημιουργικά και τα κοινωνικά παιχνίδια είναι όλα σημαντικά, αλλά γενικώς το παιχνίδι γενικά ωφελεί πολύ το παιδάκι σας. Απλά μην ξεχνάτε ότι παίζουμε κυρίως για να διασκεδάσουμε!

Πηγή: http://www.pampers.gr/home